Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Počev od septembra LED disk jedinica energije u kategorijama za certifikaciju za sprovođenje 3C

- May 07, 2015 -

Odgovarajuće naznačeni za certifikaciju tela treba zasnivati na novim pravilima i objavljenih obavezan proizvod za certifikaciju opšte implementaciji pravila koja odgovara pravilima za certifikaciju proizvoda su formulisani, implementaciji pravila za sertifikaciju trebalo bi da bude završena pre septembra 1, 2014 godine za moje odeljenje nadzor odbora za certifikaciju podnošenja ranije Srodne certifikacije aktivnosti u navedenim oblastima. Od datuma implementacije novih pravila za nove prihvatanje komisije za certifikaciju poslovne i za certifikaciju organizacija ce biti pokretani nova pravila u implementaciji za certifikaciju; Nova pravila efikasno obaveznog proizvoda za certifikaciju, izdat pre nego što implementaciju možete da nastavite da koristite, navedite certifikat autoriteta certifikata konverzije treba uzeti termin zamenu, standardna verzija, promene proizvoda, kao što je prirodno prelaz da bude završena.

Potvrda identiteta standarda, jer tehnološkog razvoja, novih proizvoda i nastavlja da se razvija, ova revizija se odnosi na pravila primenljiva napraviti sledećih podešavanja:

1. "paljenja – balast tipovi" pod "elektronske prigušnice za visokog intenziteta pražnjenja lampe, LED modul sa DC ili AC je isporučio opremu za elektronsku kontrolu" dva proizvoda;

2. «nizak napon električne kategorija-curenje Zaštita uređaja vrste» stavke Xia povećao "domaćinstvo i slične upotrebe tip priključka preostalo trenutni električni (SRCD)" za proizvode, stavke "niskog napona elektro kategorija-sklop Brejker uređaj vrste" Xia povećao "domaćinstvo i slične upotrebe b seks preostalih trenutnu akciju osigurač uređaj (tip b RCCB i b tip RCBO), i za domaćinstvo i slične mesta sa sa selektivno od imao trenutnu zaštitu osigurač uređaja (SMCB)" dva po proizvodima;

3. "wire and cable kategorije pod" povećalo "zbog JB/T8735.2-2011, novi proizvod specifikacije model za standardnu verziju JB/T8734.2~.6-2012".


Inače

Srodni proizvodi

  • 1000В ЛЕД Флоодлигхт
  • 100В ЛЕД светлећа трака
  • 120В ЛЕД улица
  • 200В ЛЕД улица
  • 300В ЛЕД поплава
  • 100В ЛЕД поплава