Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

LED rasvjeta standardni Trend 2012

- May 07, 2015 -

Sa razvojem industrije LED, Kina je postepeno se razvijala u svetskih velike proizvodne baze i izvozne baze LED rasveta proizvoda, veliki broj LED rasvetu nose kvalitetne LED proizvode po celom svetu, LED rasveta proizvode certifikacije je počeo pokazati njen značaj.

Sve LED rasveta proizvoda za certifikaciju standarde

Kina za certifikaciju: sertifikaciju CCC

Ime 3C oznaka za certifikaciju kao "Kina obavezna za certifikaciju" (engleskom jeziku ime od "ChinaCompulsoryCertification", Engleska skraćenica za "CCC", takođe se naziva "3C" zastava.), oznaku za certifikaciju je dozvoljeno da ide na prodaju, Uvoz kataloga proizvoda i dokaz oznaka, koja označava da proizvod sigurnost i elektromagnetska kompatibilnost i elektromagnetske radijacije u skladu sa standardima postavljen od strane države u plasman proizvoda predmet obaveznog certifikacije u Kini mora biti prisiljen kroz ovog certifikata.

Severne Amerike za certifikaciju: UL certifikata

UL certifikata da je Sjedinjene Države civilnog testiranja na ljudima, Osiguravatelji test (UnderwriterLaboratoriesInc.) sertifikacija sigurnost proizvoda. Fokusira se na raznim uređajima, sisteme i materijale za sigurnost testova i inspekcije. Proizvodi prozreti i ostvarenih UL certifikata je ulaznice za unos tržištu Severne Amerike. Sve u svemu, UL standardi mogu biti podeljeni u: zahtevi za proizvod struktura, zahtevi za korišćenje sirovine, proizvode, komponente proizvoda, potrebe za testiranje opreme i test metoda zahtevi, zahtevi za označavanje proizvoda i uputstva, i tako dalje. Sada UL sertifikovan je postao jedan od svetskih najstrože za certifikaciju.

Evropskog certifikata: sertifikacija

CE znak za certifikaciju je znak autoriteta za sigurnost, smatran proizvođači pasoš za otvaranje i stupiti na evropskom tržištu. Imajući na "f" povodom proizvod u svakoj članica EU domaće prodaje, treba mi ne ispunjavaju uslove svake države članice, da bi se postigla slobodno kretanje robe u zemljama članicama EU u nadležnosti. Na tržištu EU "F" mark je obavezna za certifikaciju mark, kako bi se slobodno kretanje na tržištu EU, dodamo mora da se držimo "CE" znak da biste naznačili da je proizvod u skladu sa Evropskom unijom tehničku koordinaciju i standardizaciju novi pristup osnovne uslove iz direktiva.


Inače

Srodni proizvodi

  • 50В ЛЕД светла
  • 150В ЛЕД Хигх Баи Лигхт
  • 200В ЛЕД Хигх Баи Лигхт
  • 150В ЛЕД улица
  • 800В ЛЕД Флоодлигхт
  • 200 В ЛЕД поплава