Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

LED rasvjeta problema za kvalitetom tržišne konkurencije

- May 07, 2015 -

Shanxija pokrajinskog odbora kroz pismo koje je objavljeno u 2014 godine posle Proljetni Festival za ubrzavanje očuvanje industrijske energije, zaštitu životne sredine i razvoja u okviru akcije, Shanxija pokrajina, koja pokriva u javnim LED rasveta projekta biće sproveden do 2015 godine, težite pokrajine javne rasvete LED rasveta modifikaciju.

Krsi politiku, i palili proizvodi cene padaju oštro, čime na tržištu LED javna rasveta zemlja sa eksplozivnim rastom, investicija je u distribuciji preko lanca industrija LED postepeno pomerila u srednjem i donjem stigne.

Ali u isto vreme, nedostatak standarda, konkurencija, nivo homogenosti i kvaliteta proizvoda je neujednačen i mnogih drugih pitanja takođe se, u kontekstu razvoja, veličine, snage, koje se kreću od LED rasveta posao je počeo da razlikuje i LED rasveta tržište je preuzeo novi konkurentske situacije.

Iako je prošle godine, domaćeg javnog osvetljenja LED razvoja u punom zamahu tržišta, ali ne da se zanemare, sve vodio nemilosrdnu konkurenciju među preduzećima, proizvodi i kvaliteta pitanja se stalno pojavljuju.

Kraj oktobra 2013, Guangdong Pokrajinski zavod za kvalitet, a tehnički nadzor Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Foshanu, Huizhou, Dongguanu, Jiangmen i Shunde 9 40 preduzeća u oblasti proizvodnje od 40 grupama ulica svetla i dovela svetlo kontroler proizvoda kontinuirano rezultati pokazuju taj dostiže čak 25% ispod standarda proizvoda.

Pored toga, u protekle dve godine u zemlji je dovršio izgradnju LED projekta osvetljenje modifikaciju projekat, i mnogi problemi sa kvalitetom modifikaciju projekta uliиnog svetla. Kao što je Nanchang bayi road, okrug xincheng, okrug Wucheng, Jinhua, Dћuћang Jin Sha Jie, Dongguanu Guancheng ulici LED uliиnog svetla modifikaciju projekta su zbog po žalbi za slepe svetlo.


Inače

Srodni proizvodi

  • 80В ЛЕД светла
  • 50В ЛЕД светла
  • 120В ЛЕД улица
  • 200В ЛЕД улица
  • 800В ЛЕД Флоодлигхт
  • 500В ЛЕД Флоодлигхт