Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

LED rasveta kupac: Prekomerna stiskanje "Dobavljači" je u "kondukter"

- May 07, 2015 -

Uskoro, LED rasveta kompanija putem jednog kupca za snabdevanje lanac menadžeri. Ne dugo nakon što je čuo menadžera u etar, on će prebaciti neke delove iz dobavljač na drugi, šta smanjuje cenu opsega, koliko mogu sačuvati na kupovinu troškove svake godine. Takođe je spreman da se prilagodi dobavljac celu bazu će smanjiti troškove za nabavku. Nova metla prelaza čiste tri vatre, ništa stvarno dostojan kritike, ali svojim načinima i sredstvima su diskutabilne.

Kao prvo da pogledamo menadžera cena metod: izabrao koji imaju najveći iznos komponente i sprovede studiranju, ovaj metod će sigurno dobiti dobru cijenu. Ali je zaboravio, originalni dobavljac ima brdo ostalih uloga kompanije, iznos je veoma nizak, ali i dalje na nivoima na visoku dozu, nema sumnje da dobavljače na gubitku, možete samo da se oslonimo na one veliku količinu delova da popravi štetu.

Direktan rezultat korekcije oštro je dobavljača ukupne zarade Fel, kompanija je postala neprofitabilno ili manje profitabilno kupaca i prebacuju svoj fokus na druge, profitabilnije kupce, vodeći dobavljači preduzeća točna isporuka stope, kvaliteta i nivoa usluge smanjiti oštro. Pre nego što novi upravnik je došao, svi dobavljači kvartala točna isporuka stopa je iznad 96%; nekoliko meseci nakon što preuzme dužnost, postoji nekoliko dobavljača točna isporuka kursa je pao ispod 90%.

Drugo, postoji dobavljač izgubiti poverenje u kompaniji. Snabdevanje lanac menadžera, nekadašnja zadužen za šasija proizvođači uzela ovo jedan posao je našao da nekoliko majore dobavljača u gubitaška stanje: sa jedne strane zbog ukupno gledano ekonomska kriza, a delom jer sirove cene tokom godina. Rezultat, dobavljac nije finansijski, nemaju podsticaj da se opterećuju tehničke snage, zato što će verovatno u naredni krug od istrage konkurenti razvoj novih delova i koji direktno utiču na kompanije je razvoj novih proizvoda.


Inače

Srodni proizvodi

  • 80В ЛЕД светла
  • 100В ЛЕД Хигх Баи Лигхт
  • 500в РГБ ЛЕД поплава
  • 1000в РГБ ЛЕД Флоодлигхт
  • 60В ЛЕД улица
  • 800В ЛЕД Флоодлигхт