Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Nakon 4 vodio svetla, ili se može koristiti za komunikaciju

- May 07, 2015 -

Kina je PREDVODIO Najbrži rast tržišta

Na sastanku, OSRAM osvetljenje ograničen analize poluprovodnik divizije, rekao je viši Tehnički direktor Chen Wen Cheng, zahvaljujući LED troškova se daleko brže od drugih izvora svetla, prodor na tržište LED brzo se popravlja. "Do 2020 godine, LED stopa prodora na tržište će, kako se očekuje, do 70%, Kini i Tajvan je Najbrži rast tržišta."

Očekuje se da će nakon 4 godine aplikacije LED saobraćaj

"Svetlo je modulacija signala da LE d lagan prenos na bežičnih komunikacijskih tehnologija u novom svetlu." Rekao je dr Luo Jianghua. Prema njegovom mišljenju, dovelo ne samo na aplikaciju u polju osvetljenje, već i kroz integraciju u oblastima kao što su komunikacije industrija i Internet stvari.

Vidljive svetlosti komunikacione tehnologije (Vik) je da se odnosi na koristeći vidljiva bend svetlosti kao nosilac informacije, ne koristite vlakana, wired kanal prenos medija, kao i u vazduh u se direktno svetlo svaki poziv komunikacije sa puta u maloj udaljenosti komunikacije u u ima visoke sigurnosti performanse i propusnog opsega energiju i aplikacije opseg širok, prednost, više je w ako od 10 000 puta puta , 4 G puta 100 puta, kao postignuti teorija brzine, preuzmite jedan 1G filma je potrebna ni samo 0,1 sekunde.


Inače

Srodni proizvodi

  • 1000В ЛЕД Флоодлигхт
  • 40В ЛЕД светла
  • 500в РГБ ЛЕД поплава
  • 120В ЛЕД улица
  • 300В ЛЕД улица
  • 100В ЛЕД поплава