Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kina LED osvetljenje industrija oblaci se suočila sa intenzivnim Shuffle

- May 07, 2015 -

Da biste kreirali budućnost je očuvanje energije i zaštitu životne sredine, Beijing vlasti energično podržava industriji osvetljenje LED, još pred licem u padu cena proizvoda i udario po oversupply ove godine jednu petinu LED osvetljenje kompanije su zatvorena u maju.

Kina LED osvetljenje djelatnosti broji oko 4.000, poreske olakšice, subvencije i jeftine industrijske zemlje, privukao preduzeća investirala u sektoru. Danas, ovi radnici zarobljen u konkurencija u industriji, proizvod cene su prepolovio u protekle tri godine.

Kineska vlada je cilj je do 2015 godine, LED na 30% procenata na domaćem tržištu, više od tri puta trenutni nivo. Zvaničnik procenjuje, godišnja ušteda od 35 miliona tona uglja potrošnje.

Stručnjaci je rekao da je to ako pola od kineskog osvetljenje koristeći naveo svetla po godine štednja struje ekvivalentno najvećih hidroelektrana na svetu projekta, tri klanca brana godišnja energetska proizvodnja 2.5 puta.

Nagodba je bila slaba na kopnu tržištu. Uprkos subvencije, a nakon upotrebe električne energije je smanjena, ali porodice zamena LED lampa proces je spor jer cene LED skuplji od tradicionalnih svetla. Pored kvaliteta problemi takođe uticali na potrošače.

Iako je industrija, kako se očekuje, u integraciji, kineska vlada ostaje posvećena pružanju podrške u industriji. Kineskog ministarstva nauke i tehnologije je rekao prošlog leta, do 2015 godine veličine LED rasveta industrije odgajati 500 milijardi juana da 802. Oni su 300 miliona dolara.

Takođe je planirana ministarstva nauke i tehnologije u industriji čip LED 20-30 nameštaja tehničke kompetentnosti lideri i u industriji Inkluzija na listi dodatno vlada podržava za industriju. Sad ovaj deo u industriji godišnji izlazna vrednost 200 milijardi juana 320. O 900 miliona dolara.

U Kini LED proizvodne kompanije su veoma zavisna od stranih chip i čip troškove da li su upola jeftinije od. Uvođenje čip tehnologije u Kinu pomaže da se smanje troškovi. Za Kinu da ostvari svoj LED vezane ciljeve, smanjiti troškove, poboljšati kritične tehnologiju.


Inače

Srodni proizvodi