Kategorija proizvoda

Stadion LED svetlo

  • Хигх Повер ЛЕД фудбалски стадион, рефлектори стадиона, фудбалско поље светлости

   Хигх Повер ЛЕД фудбалски стадион, рефлектори стадиона, фудбалско поље светлости

   ОАК ЛЕД Цо, Лимитед специјализован за високу снагу водио поплавно светло за стадион. Низак ниво фликера мањи од 0,2%, специјални дизајн за ХДТВ ХДТВ. 500В ЛЕД стадион светлости...

   Više
  • Светло ЛЕД тениског терена

   Светло ЛЕД тениског терена

   Светло ЛЕД тениског терена. Најсветлија ЛЕД светла на свету. Премиум прецизно оптичко осветљење, 95% висока ефикасност. ИП66 водоотпоран, погодан за унутрашњу и...

   Više
  • ЛЕД Гим Лигхт

   ЛЕД Гим Лигхт

   ЛЕД теретана светло. Најсветлија ЛЕД светла на свету. Премиум прецизно оптичко осветљење, 95% висока ефикасност. ИП66 водоотпоран, погодан за унутрашњу и спољашњу...

   Više
  • ЛЕД фудбалска Арена Арена

   ЛЕД фудбалска Арена Арена

   ЛЕД фудбалска арена светла. Најсветлија ЛЕД светла на свету. Премиум прецизно оптичко осветљење, 95% висока ефикасност. ИП66 водоотпоран, погодан за унутрашњу и...

   Više