Kategorija proizvoda

ЛЕД фудбалска Арена Арена

ЛЕД фудбалска Арена Арена

ЛЕД фудбалска арена светла. Најсветлија ЛЕД светла на свету. Премиум прецизно оптичко осветљење, 95% висока ефикасност. ИП66 водоотпоран, погодан за унутрашњу и спољашњу употребу. Проклетство у окружењу, без УВ / Хг и штетних супстанци

Product Details

ЛЕД фудбалска Арена Арена


Спецификације


водио фудбалске аренске спецификације светла

Имамо разноврсно ЛЕД осветљење које одговара различитим захтевима арене, као што су величина, висина, тип и стил, трава, искуство играча и публике, итд.


лед фенера арена лигхт десигн 1

лед фенера арена лигхт десигн 3ЛЕД фудбалска светла, без обзира да ли су светла за поплаву или високе увале, представљају економичан начин да постигну оптимално осветљење, а снижавају трошкове одржавања и трошкове одржавања током времена. Пошто су светла укључена кад год је фудбалско поље отворено, има смисла користити сијалице које трају дуго времена. ЛЕД осветљење је ниско ватроотпорно решење које пружа врхунску осветљеност и економичан начин смањења трошкова комуналних услуга.


Фудбалска поља варирају по величини; од средње школе, до колеџа, до рекреативних и стадионских сједишта, сва фудбалска поља захтијевају јединствену освјетљеност од свјетла која не стварају одсјај или вруће тачке на травнатој површини. Такође, иако се фудбал игра на тлех, лопта може бити ударана високо у ваздух много пута током игре. Уверите се да имате најбоље ЛЕД фудбалско осветљење да бисте ухватили сваку игру!


Глава је лоша и може утицати на уживање у игри. Минимизирај сјај за фудбалере и навијаче усмеравајући светла тако да су ван линије вида играча и гледаоца.Наш производ за грејно решење за грејањеИМГ_5885.јпг720в.јпг
ЛЕД светло за тенис Предности:

а). Висок чист алуминијумски рефлектор и систем врућег ослобађања;

б). Светлосно осветљење високе снаге, високи ефекти увезене константне струје;

Ц). Ми смо прошли ИСО, и са строгом контролом контроле квалитета;

Д). Дуга гаранција: 3 године;

Е). Уштеда енергије;

Ф). Највећа осветљеност у водјој индустрији;

Г). Ефикасност освјетљења: до 170 лм / в.Hot Tags: ЛЕД Соццер Арена Лигхт, фудбалско светло, арена светлост

Istraga

Srodni proizvodi