Dom > О нама

ОАК ЛЕД Цо. ЛимитедОво је ОАК


Преко 10 година искуства у спољном и унутрашњем расвјету знамо да можемо пронаћи право рјешење за вас.

Имамо тим познатих људи и широк спектар врхунских производа за осветљење перформанси.

Радимо са низом купаца као што су велетрговци, извођачи радова, спецификатори, дизајнери, локалне власти и крајњи корисници.

Апликације за наше производе осветљења укључују паркове, дистрибуцију и складиштење, путно и улично осветљење, урбане пејзаже, транспорт, високо јарбол и поплавно осветљење и наравно спорт.Pic2.jpgКвалитет и стабилност, најбоља услуга


Ми се осигуравамо да нудимо поуздане, квалитетне производе и услуге. Наше перформансе производа су независно потврђене преко цертифицираних лабораторија и сви наши производи носе серију сертификата. Можемо да обезбедимо светиљке са променама у боји РГБ, ДАЛИ компатибилним управљачким програмима / возачем меанвелл-а, сензорима, опцијама за случај опасности и константним излазима светлости. Такође имамо широк спектар система и контрола како бисмо управљали ефикасношћу наших производа након инсталације.


Pic1.jpgТехничка служба и сервис после продаје


Имамо тим наменских расвете и механичких дизајнера. Ова услуга је БЕСПЛАТНА за наше купце.

Разумемо да технологија осветљења мора бити практична, приступачна и поуздана. Зато узмемо у обзир најновије технологије лампе и ЛЕД осветљења и развијамо их уз наше купце у виду.

Наш тим је фокусиран на пружање помоћи нашим купцима за продајним, пројектним и техничким истраживањима.